EMAS környezetvédelmi nyilatkozat

Elfogadásra került a FŐTÁV Zrt. 2016. évi EMAS Környezetvédelmi nyilatkozata!

A tulajdonosi elvárásnak megfelelően a FŐTÁV Zrt. a 2012. évben az Európai Parlament és a Tanács 1221/2009/EK rendeletében szabályozott un. EMAS (Eco- Management, and Audit Scheme) környezetvédelmi vezetési és hitelesítési rendszer bevezetése mellett döntött.

Társaságunk azóta is az EMAS rendszer folyamatos fenntartásával igyekszik biztosítani azt a célkitűzést, mely szerint mindenkor betartja a hatályos környezetvédelmi jogszabályokat, és hozzájárul környezeti teljesítményének folyamatos javításához.

Környezeti teljesítményünket évenként felülvizsgáljuk, és a Társaságunknál kialakított és fenntartott EMAS által támasztott követelményeknek való megfelelést, valamint az erről készített Környezetvédelmi nyilatkozatunkat minden évben egy független, akkreditált EMAS hitelesítő hitelesíti.

Társaságunk 2016. évi EMAS Környezetvédelmi nyilatkozatát a Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya elfogadta, ezzel együtt a Társaságunk közösségi környezetvédelmi vezetési és hitelesítési rendszere (EMAS) szerinti nyilvántartásba vétel meghosszabbítására irányuló kérelmünknek ismét helyt adott.

Büszkék vagyunk arra, hogy Társaságunk tagja annak a 30 szervezetnek, akik ma Magyarországon rendelkeznek EMAS hitelesítéssel!

Galéria